Ajalugu

Friday, October 24, 2014

Jääb Sõnadest nüüd puudu

Vähemalt 2 ööd olen ettevalmistusi teinud ja kell 3 või hiljem uinunud,sest oli vaja ... . Oli vaja sättida järjekorda fotod nii umbes 20-ks minutiks ja trükkida diplomid ning paika panna tabelid ja võis vaid loota,et kõik see mis jäänud viimasele hetkele ka kellelegi korda läheb.Nüüd kui taaskord öö on poole peal kirjutan ruttu kõik üles,sest hommikul on taas teisiti või kui mitte teisiti siis hetkel on kõik nii värske ja emotsioonid ehedad.See "meie pere" võistkond kel täna sünnipäeva pidasime sai alguse mitu aastat tagasi.Tänane jooks selle puhul oli juba VI-s ning kui arvasin,et äkki keegi väsib siis täna oli küll üks ülitore päev.Te tegite selle päeva kauniks - Teie kes tulite ja jooksite koos meiega !!! /// Nüüd nädal hiljem kirjutaks lõpuni.Jooks kulges tõepoolest kenasti taaskord.Osalejate rekordit küll ei tulnud,aga oli lähedal ning rõõm oli iga läbija üle.Jooksis-kõndis 25 inimest,vankrites lisaks 2 ja veetava/vedaja rollis 2 koera.Ilm taaskord tellitud ja suurepärane.Tänud Rasmusele,kes pikad ööd arvutis veetis ja meile suurepärase ajavõtutabeli koostas.Kuna "tellijal" tekkisid veel viimasel hetkel täiustamissoovid ning regamisega läks kiireks nihkus stardiaeg 12 minutit,kuid see-eest saime aina parema tabeli! Stardiks 10 stardigruppi ja nii igaühe arvamuse järgi ennast ära jagasimegi.Vankrid ja koerad varem kui teised ja siis riburada kõik ülejäänud.Lõpus tuli Helis ja temast järgmisena lõpugrupp-Henn,Henrik,Heiki(Lars).Ainus puudus oli,et esimesed grupid sai teele saadetud pisut väikese varuga ja neist mööduti juba poe ja Rahvamaja vahel,oleks neilgi lõbusam olnud kui see oleks hilisemaks jäänud.Endale mul küll väga meeldis nii ise mööduda kui vaadata kes minust mööda läheb.Innustamist oleks võinud rohkem jaguda kiirematel,aga küll seegi tuleb.Formaat ise on ju lahe! Veidi nautisin finišimelu ja läksin siis oma lastele vastu,tore oli näha nende rõõmsaid nägusid kui pea 6 kilomeetrit joostud oli.Soe tee ja lastele veel lastejooks ning väike paus enne õhtust järelpidu.Suurelt ekraanilt jooksis läbi ninasarvik Otto,seejärel pildiline ülevaade HP-Sport teami eelmise hooaja etteastetest HP-Sport team 2014  .Ja pidulik hetk pidi ju ka tulema - Tänutähed ja väikesed šokolaadid 10-le pluss suured šokolaadid 6-le Tublile kes meil osalenud HP-Sport teami eest ! Jooksudiplomid,helkurid jm nänn; loosiauhind (sulgpall) läks Jaagupile; 6 medalit 5-l meie jooksul osalenule (Helis,Kil,Heli,Henn,Henrik,Mihkel U) ja kõige tähtsam auhind Ananass läks Helenale Z (aeg paranes 9:06). Teine ja tegelikult tähtsamgi auhind "Aasta Tegija" karikas läks Helisele-Kadrile Rogaini EM-i pronksmedali puhul. Ja ülejäänu kulges juba vabas rütmis sooja supi,maitsvate kookide ja tuliste ning vähem tuliste vestluste saatel.Väga tore õhtu oli ja tore kui on nii palju toredaid inimesi ümbritsemas! TULEMUSED .

3 comments:

Kodulehe tegemine said...

Väga tubli, edu :)

Kris said...

Aitäh Teile, et ikka viitsite seda vankrit nii toredasti ja jätkusuutlikult vedada. Asju on tore teha, kui rüüm on kahepoolne :) Kohtumiseni homme, juba tiimis osalejana, juheiiii!

HP Sport-team said...

Aitäh taas! Oli erakordselt toredam metsas,kui kohtasid metsas ikkagi oma klubi eest võistlevaid võistlejaid !
HP

Meie võistkond :

My photo
Meie võistkonnas on Helis,Helena,Heleri,Juula,Heiki ja Taavi;Abiks on olnud Mari-Ann,Küllike,Siisi,Kadri,Carmen,Mihkel,Eelmistel aastatel ka Jaagup,Tõnu,Rasmus K,Mari,Marie,Elina,Aveli,Meelis,Oliver,Kaie,Kristi,Krissu,Tõnis,Tiit,Liina,Kaarel ja Heli. Põhilised "lõbustused" : Rogain,XDream,jooksmine,orienteerumine,sulgpall ja Helisel varasemalt ka iluuisutamine

HP-Sport team karikas - 2009,2012;2015 HELIS ; 2010,2011,2013 HEIKI

HP-Sport team karikas - 2009,2012;2015 HELIS ;   2010,2011,2013  HEIKI

Kontakt

  • heikipajuste at hot.ee 525 77 20
  • juulakene at hot.ee

Punktitabel 2015

  • Helis 6 p
  • Heleri 4 p
  • Heiki 4 p
  • Helena 2 p
  • Juula 2 p

Viimaseid matkasid:

  • 18.12.11 Advendireis Võrus
  • 14.07.11 Rongiga Tartu AHHAAs
  • 12.07.11 Ratastega Kolga-Kahala-Tsitre
  • 25.06.11 Kilplala-Väinjärv
  • 24.02.11 Stockholmis