Ajalugu

Tuesday, December 24, 2019

Värve täis Sünnipäevajooks

19.oktoobril jooksime 11.korda HP-Sport team`Sünnipäevajooksu."Suured" ei tee meile seda just liiga kergeks ehk kui varem saime joosta kenasti nädal peale TA OK rogaini, siis nüüd toimus eelnevalt veel Libahundi sügisetapp ja meile jäi oktoobri keskpaik.Joosta saab ju kõiksuguse ilmaga ent õhtune pargiafterkas on külma ja meretuule korral veidi ebamugavam. Aga taaskord paistis hommikul päike ning nii kena pidupäeva polegi ammu olnud.
Kell neli päeval oli taaskord selge,et ei õnnestu õigel ajal starti anda.Tuleb välja,et seegi on osa meie traditsioonist.Ikka leidub keegi,kes soovib startida teisel ajal,koos kellegagi või teises suunas kui mina seda vajalikuks pidasin.No ja ongi tore loomulikult,sest eks jooksuformaat ole sellisteks vaidlusteks soodustav faktor.Jookseme ju oma ca 6 kilomeetrist rada erinevate stardiaegadega ning alates eelmisest aastast ka erinevas suunas.Reljeef ei anna kumbagi pidi joostes eeliseid ja tore on kui keegi vastu jookseb. Helise video 2018 jooksust .
Minu start jälle koos Helisega,aga nüüd saime minna eri suundades.Peab ütlema,et oli tõeliselt põnev. Ootasin huviga kumb jõuab 3 km märgi juurde enne ja oh imet,täpselt poolel distantsil kohtusimegi. Rajal oli veel palju meeldivaid kohtumisi ehk mis saab toredamat olla sellisel kodusel mõõduvõtul.Ise oma rõõmuks ju seda teemegi.
Viimased 300 meetrit saabub ühine lõpusirge ja no küll ootasin,kas näen Helist või on ta  juba finišis.Sel korral oli tal see õnn olla kiirem,tubli!
Lõpuks olid kõik 21 startinut kohal.Soe tee ja soojad muljed ning ettevalmistused õhtuks võisid alata.
Õhtul kogunesime parki ja läks tavapäraselt kenasti.Igaüks oli lauale midagi maitsvat toonud, Juula lastega tordi valmistanud ning suur pott sooja supiga soojendas meie fotomontaaži vaatamist. Kõik,kes meie tiimi esindanud, on võimalusel fotole püütud ja meenutusteks suurele ekraanile vaatamiseks seatud.
Diplomid jooksu eest;Tänutähed 26-le esindajale;medalid neile,kel juba X-s sünnipäevajooks;rekord sai purustatud;Ananass parimale eneseületajale ja Aasta tegijad väikese karikaga õnnitletud.Ehk siis esimest korda läbiti rada alla 21 minuti - Kaarel viis rekordi 20,59 peale.Naiste rekordiks on Helise  26,18 juba aastast 2012 (!!!).Oma aega parandas sel aastal kokku 4 jooksjat (Kaarel,Heleri,Tiina ja Tõnis) ning Ananassi vääriliselt enim neist (-6,49) Tõnis.
Aasta tegijad olid kindlasti rogaini segajuuniorite MM-i pronks Helis,Kadri ja Kaarel. Kui hispaanlased ei raatsinud neile mingit mälestuseset sel puhul kinkida on pisike HP karikas seda asendamas vähemalt.
Eelmise aasta eeskujul andsime pisut varem üle Tänutähe kellelegi,kes meie arust motiveerinud-toetanud noorte osalemisi rogainidel. Eelmisel aastal sai püsivate naeratuste ja toetuse eest selle Anu, nüüd ütlesime aitäh Libahundi meeskonnale.
Igatahes pidu oli tore,mõtteid jagus lõkke ääres arutamiseks küllaga ning jääb loota,et need sügisvärvid veel pikalt meid rõõmustavad. Ehk siis sügiseselt värvilised puud ja nostalgilised erksavärvilised osalejad jooksul.
Hommikul vara pidime olema linnas,et osaleda sulgpallivõistlustel Isa-Ema-Laps. Mina Heleriga segapaaris saime 2 head kaotust ja 2 veel paremat võitu ehk 4-s koht.Ja Helis Heleriga naispaarist 3 võitu 1 kaotus II-koht.Õnnitlused!

No comments:

Meie võistkond :

My photo
Meie võistkonnas on Helis,Helena,Heleri,Juula,Heiki ja Taavi;Abiks on olnud Mari-Ann,Küllike,Siisi,Kadri,Carmen,Mihkel,Eelmistel aastatel ka Jaagup,Tõnu,Rasmus K,Mari,Marie,Elina,Aveli,Meelis,Oliver,Kaie,Kristi,Krissu,Tõnis,Tiit,Liina,Kaarel ja Heli. Põhilised "lõbustused" : Rogain,XDream,jooksmine,orienteerumine,sulgpall ja Helisel varasemalt ka iluuisutamine

HP-Sport team karikas - 2009,2012;2015 HELIS ; 2010,2011,2013 HEIKI

HP-Sport team karikas - 2009,2012;2015 HELIS ;   2010,2011,2013  HEIKI

Kontakt

  • heikipajuste at hot.ee 525 77 20
  • juulakene at hot.ee

Punktitabel 2015

  • Helis 6 p
  • Heleri 4 p
  • Heiki 4 p
  • Helena 2 p
  • Juula 2 p

Viimaseid matkasid:

  • 18.12.11 Advendireis Võrus
  • 14.07.11 Rongiga Tartu AHHAAs
  • 12.07.11 Ratastega Kolga-Kahala-Tsitre
  • 25.06.11 Kilplala-Väinjärv
  • 24.02.11 Stockholmis