Ajalugu

Sunday, March 14, 2010

Sulesellide medal ja pisut orienteerumist

Kadunud,kadunud ... blogis miskit uut ei ole!Kuna mitmed on kurtnud ja riigipalgalistel pole muidu tööl millegagi tegeleda paneks pisut kirja siia.Tegelikult on kirjutamata jätmisel ka omad plussid - kohtudes sõpradega küsivad nad kuidas läinud on,mitte ei ütle,et teavad juba niigi mis teinud oleme!!!
Nädalalõpp oli päris tegus tegelikult.Kuigi tegu pole just minu muusikalise maitse või arusaamisega heast meelelahutusest saatsime vanemad tütred reedel kontserdile - Eesti Laul.Oma roll otsuses oli kindlasti õhtujuhtidel,Sepp + Avandi.Tore oli kuulda,et neiud jäid üritusega väga rahule ja muljetati veel poole ööni.
Laupäev - Sulesellid IV.Helis oli päris heas vormis ning peale esimest mängu,mille väga hea mänguga võitis järgnes kaks liigagi lihtsat mängu.Õnneks ei lasknud ta ennast lõdvaks ja veel paar head mängu tõid alagrupi esikoha.Sealses viimases mängus küll halvenes äkitselt tervis ja võttis pisut hingetõmbeaega.Karta oli,et finaalis läheb olukord veel kehvemaks.Samas oli vastane ka väga tugev ja lootust võita oli niigi minimaalselt. Nagu alati sellega on: pronks võidetakse,hõbe tuleb läbi kaotuse.Aga kuna tal oli hing kinni pool mängu suutis ta juba positiivselt mõelda ja oli hõbemedali üle väga õnnelik.
Pühapäevaks oli Helis juba päris haige ning loobus sise-O viimasest etapist Lasnamäe Spordihallis.Kahju! Endal läks just mitte liiga hästi ehk siis 1.jooksus eelviimane koht,sest keegi võttis vale KP ja jäi mu seljataha. Ei sobi mulle sprint kindlasti mitte.Rada oli nii lihtne,et võitjal kulus selleks vaid 2.32 ja nii kiire etapp ei sobi minu pikaldase mõtlemise juurde mitte.Eelnevad eksimused on pannud mind kõike üle kontrollima (KP-de numbreid jne) ja sinnagi kaovad kallid sekundid.Aga ei hullu.2-jooks võtsin vabamalt,vigu ei teinud,kuid hoidsin turvalist joont ning aega kulus 5.03. Tõstsin end tänu sellele paar kohta ja kokkuvõttes 17.koht 20-st.
Ülejäänud päev kulus sugulaste seltsis - toimus laste (Heleri,Helena,Helis,Jaagup,Katriin) pildistamine Merle uue raamatu esikaanele - edu talle ja peatselt on oodata ta 4-ndat raamatut poelettidele.

No comments:

Meie võistkond :

My photo
Meie võistkonnas on Helis,Helena,Heleri,Juula,Heiki ja Taavi;Abiks on olnud Mari-Ann,Küllike,Siisi,Kadri,Carmen,Mihkel,Eelmistel aastatel ka Jaagup,Tõnu,Rasmus K,Mari,Marie,Elina,Aveli,Meelis,Oliver,Kaie,Kristi,Krissu,Tõnis,Tiit,Liina,Kaarel ja Heli. Põhilised "lõbustused" : Rogain,XDream,jooksmine,orienteerumine,sulgpall ja Helisel varasemalt ka iluuisutamine

HP-Sport team karikas - 2009,2012;2015 HELIS ; 2010,2011,2013 HEIKI

HP-Sport team karikas - 2009,2012;2015 HELIS ;   2010,2011,2013  HEIKI

Kontakt

  • heikipajuste at hot.ee 525 77 20
  • juulakene at hot.ee

Punktitabel 2015

  • Helis 6 p
  • Heleri 4 p
  • Heiki 4 p
  • Helena 2 p
  • Juula 2 p

Viimaseid matkasid:

  • 18.12.11 Advendireis Võrus
  • 14.07.11 Rongiga Tartu AHHAAs
  • 12.07.11 Ratastega Kolga-Kahala-Tsitre
  • 25.06.11 Kilplala-Väinjärv
  • 24.02.11 Stockholmis