Ajalugu

Wednesday, March 31, 2010

Kombineeritud "petekas"

Männi pargis olin täna stardis,et omandada kogemusi kombineeritud valik-O -s.Lugesin korralikult juhendi läbi,et kõik oleks selge ning rajal ei peaks üle mõtlema.Lihtne,suunaga lähed 1.punkti,sealt valik järgmise 4 KP-ga siis 6.-7.KP suunaga,uuesti valik jne. ... Lihtne!Tähelepanu,start (uut moodi ehk käivitad kella jooksed ca 10 meetrit ja võtad õige kaardi. sic!),teel esimesse punkti imestasin et kaardil on kõik punktid joonega ühendatud ?! Jooksin veel pisut ja siis "tardusin" paigale omaarust igaveseks - mõtted peas : võtsin vale kaardi - katkestan ... jooksen tagasi ja alustan uuesti ... järgin kaarti jooksen suunda (teenides vaid 0,5-d punktid) ... katkestan .... katkestan .... DQ !!! Neetud,just kui otsustasin tubli olla teen sellise sigaduse! Ok,parim lahendus on vaatamata kaotatud tuhandele hetkele joosta läbi siis etteantud suund-O.Ja nii läksingi edasi.Kurb oli küll,sest kindel plaan oli ju kombineeritud valik-O,aga parem varblane ... .Jooks oli hea,ehk nii hea kui hea on joosta mööda tänavaid kus lume sulamisega avaneb pilt s...väljadele.Enne finišit sain endale ka "kaaslase" ja üleüldse imestasin,et niipalju inimesi on tulnud suunda jooksma.Kui finišis tulemusi ootasin sain teada ka põhjuse,tänane formaat oli "kombineeritud petekas" - valid sobiva raja,lähed õige ämbri juurde ja saad sealt täiesti vale kaardi.Huvitav eelsoojendus homseks (tänaseks) naljapäevaks! Korraldajate väike eksitus ning petta said enamus esimeste seas startinud.Hea küll,läks nagu läks,aeg on kindlasti väga kehv,aga tegelikult sain ikkagi selguse ka formaadis mida joosta mõtlesin.
Eelmise nädala Keila rogaini lisaülesannete tulemustes õnnestus meil 5-st ülesandest esikolmikusse pääseda lausa 3-s ülesandes.KP-sid läbisime meie 20,II-koht 18 ,III-s 15 jne.Tublid!

3 comments:

Kris said...

Lõpuks ometi on võimalus teie tegemistele omapoolseid kommentaare jätta. Aitäh! Peteka kohta nii palju, et kaardil peaks ju kirjas olema kas rada R5 või R3, isegi kui ämber oli valesti sildistatud. Igaljuhul sinu segaduse kirjeldus oli vägev. Jõudu treeningutele ja treeninguvaimule!

HP Sport-team said...

... ja sina vaatad korralikult kogu kaardi K.A. RAJA NR kohe stardis üle ??? ... ja alles siis hakkad jooksma esimese KP poole.Tubli! No enne ei ole mul seda tarvis olnud ning ainus märge raja kohta on mitte R3 või R5 vaid et rada on ~3 km pikk ,mitte ~6km !!! Heiki

Kris said...

No mul selline lahja tempovalik nagu sa tead, et ma ikka vaatan jah kui segadus tekib.

Meie võistkond :

My photo
Meie võistkonnas on Helis,Helena,Heleri,Juula,Heiki ja Taavi;Abiks on olnud Mari-Ann,Küllike,Siisi,Kadri,Carmen,Mihkel,Eelmistel aastatel ka Jaagup,Tõnu,Rasmus K,Mari,Marie,Elina,Aveli,Meelis,Oliver,Kaie,Kristi,Krissu,Tõnis,Tiit,Liina,Kaarel ja Heli. Põhilised "lõbustused" : Rogain,XDream,jooksmine,orienteerumine,sulgpall ja Helisel varasemalt ka iluuisutamine

HP-Sport team karikas - 2009,2012;2015 HELIS ; 2010,2011,2013 HEIKI

HP-Sport team karikas - 2009,2012;2015 HELIS ;   2010,2011,2013  HEIKI

Kontakt

  • heikipajuste at hot.ee 525 77 20
  • juulakene at hot.ee

Punktitabel 2015

  • Helis 6 p
  • Heleri 4 p
  • Heiki 4 p
  • Helena 2 p
  • Juula 2 p

Viimaseid matkasid:

  • 18.12.11 Advendireis Võrus
  • 14.07.11 Rongiga Tartu AHHAAs
  • 12.07.11 Ratastega Kolga-Kahala-Tsitre
  • 25.06.11 Kilplala-Väinjärv
  • 24.02.11 Stockholmis