Ajalugu

Sunday, November 28, 2010

Tallinn Trophy 2010

Aeg ajalt juhtub Helis võistlema ka oma "tegelikul" spordialal - iluuisutamises.Tallinn Trophy,üpriski oluline ja rahvusvaheline võistlus kuhu tulevad tugevad uisutajad ka lähivälismaalt.Helis suutis taas end haigeks võluda,nina vesine ja punane,pisike palavik ja veidike asthmat,no mida sa veel oskad soovida!Soovitasin tal hästi mõelda,kas ikka võistleb,aga kus ta siis teisiti kui ikka võistlema.Õnneks oli ta 24-st 2.startija ehk siis pidi kiiresti valmis saama ja tegelikult startis ta päris esimesena.Kava tuli üpris kenasti välja,mõned apsud ja üks 2+1 2+2 asemel,aga päris ilus oli vaadata.Ka treener kiitis väga ja esitas "nädala küsimuse" : "no miks sa nii vähe sporti teed ?".... loe Iluuisutamist !!! Ta ütles,et vaid 3*nädalas trenni teha ja sedasi sõita on ande raiskamine !? No kes teab,kui ka kogu oma aja pühendaks vaid uisutamisele ei oleks sellel suuremat tulemust.Nüüd on ta saanud aga end proovida ka mitmel muul alal ja seal tundnud end võrdsena parimate hulgas.Lisaks palju sõpru ja palju Toredaid kaasvõistlejaid erinevatelt aladelt. ...ja jätkates uisutamisest vaatas treener hiljem koos Helisega tulemusi ja õhkas a là no mis spordiala see küll on !? Kurb kui ka tema nii peab arvama.Tulemusi küll täpselt ei tea,aga põhimõtteliselt võib rahul olla,punkte oli vist u ca 32;koht 13. 23-st (esikolmikus 2 lätlast,1 venemaa) ja kuna me uisutamise tulemusi enam ammu liig isiklikult ei võta siis võib öelda,et võistlus läks hästi! Vaadata saab siit : http://toru.ee/view/f136de05f0ca .Hommikul möllasid lapsed tükk aega lumes hoovi peal,aitasid lund rookida jne.Hiljem jalutasime vanalinna ja käisime jõulukuuske vaatamas.Kuigi jõuluturg Raekoja platsis jättis muljeks enamuses vaid kõikjal leviva glöggi lõhna oli siiski päris kena.Pika järjekorra lõpuks said lapsed ka Jõuluvana näha.

8 comments:

eduardp said...

Ilus kava ja ilus sõit. Paneb tõesti imestama, et kõigi muude sporditegemiste kõrvalt Helis veel nii hästi uisutada oskab.
Kusagil on vist tõesti ande raiskamine. Aga kus?

HP Sport-team said...

Suur tänu! ... see küsimus jääb jah Helise enda raskeks ülesandeks mis saab edasi,kui üldse saab.Ilusti uisutada oskab ta nüüd vähemalt küll ja hea füüsiline ettevalmistus on kindlasti sealt pärit ja tuleb tänada treenerit Svetlanat!

Anonymous said...

Helisel on vist ikka niipidi, et pigem teeb iluusutamise kõrvalt kõike muud. või pole enam nii? Aga sedagi ei oska öelda, et see päris õige ala veel üldse avastamata pole.
Tõnu

HP Sport-team said...

Nii ta hetkel on jah,et Iluuisutamine on tähtsaim trenn ja kõik muu on boonuseks.Ja eks selles vanuses on veel tõesti veidike aega proovida siit ja sealt,kuid kunagi tuleb ikkagi otsustada :) ... ja soove tal jagub !!!

Anonymous said...

Proovida näiteks suusatamist. Aga selles vanuses tegelikult polegi enam eriti palju aega jäänud otsustada. Proovida saab muidugi elu lõpuni.
Tõnu

HP Sport-team said...

Suusatamine on vist üks mis ei lähe kohe mitte?!Vanus tippspordiks on jah viimane aeg otsustamisel,nn tavasporti jõuab proovida kogu elu.Õnneks on tal juba piisavalt kogemusi eri suundadest ja peaasi kui teeb midagi rõõmuga ja vabatahtlikult.

Anonymous said...

Miks siis suusatamine ei lähe, Šmiguni asemele on ju kedagi vaja.
Tõnu

HP Sport-team said...

jajah ... Tolmoff lõpetas sulgpalli,Salumäe ei sõida ratast ja kaua see Baltagi jookseb jne jne :) ______ kas peabki tippsporti tegema on veel omaette küsimus

Meie võistkond :

My photo
Meie võistkonnas on Helis,Helena,Heleri,Juula,Heiki ja Taavi;Abiks on olnud Mari-Ann,Küllike,Siisi,Kadri,Carmen,Mihkel,Eelmistel aastatel ka Jaagup,Tõnu,Rasmus K,Mari,Marie,Elina,Aveli,Meelis,Oliver,Kaie,Kristi,Krissu,Tõnis,Tiit,Liina,Kaarel ja Heli. Põhilised "lõbustused" : Rogain,XDream,jooksmine,orienteerumine,sulgpall ja Helisel varasemalt ka iluuisutamine

HP-Sport team karikas - 2009,2012;2015 HELIS ; 2010,2011,2013 HEIKI

HP-Sport team karikas - 2009,2012;2015 HELIS ;   2010,2011,2013  HEIKI

Kontakt

  • heikipajuste at hot.ee 525 77 20
  • juulakene at hot.ee

Punktitabel 2015

  • Helis 6 p
  • Heleri 4 p
  • Heiki 4 p
  • Helena 2 p
  • Juula 2 p

Viimaseid matkasid:

  • 18.12.11 Advendireis Võrus
  • 14.07.11 Rongiga Tartu AHHAAs
  • 12.07.11 Ratastega Kolga-Kahala-Tsitre
  • 25.06.11 Kilplala-Väinjärv
  • 24.02.11 Stockholmis