Ajalugu

Friday, July 3, 2015

Kõvad mehed Eestis ja Euroopa IV-d Tšehhis

Jaanid rahulikult mööda saadetud oli aeg saata Tšehhi poole teele meie noored vaprad rogainijad. HP-Sport team` läksid esindama ja oma juuniorite pronksi kaitsema Helis ja Kadri.Kerge see ei saanud olla ja ega pidanudki olema.Plussiks oli kindlasti,et Helis oli suutnud endid organiseerida hea seltskonnaga ühisele transpordile ja ta väga hea füüsiline hetkevorm.Miinuseid oli ka mõned,aga see selleks - näiteks ikkagi esmakordselt mägedesse kaardiga minna vmt.
 Seniks meie tegevusest.Juuni keskel oli Helenal hooaja viimased võistlused.Sai rõõmuga tantsida ja erinevaid kohti,parimana III-koht grupi koosseisus /foto Moduse FB lehelt/.Järgmisena Kõva Mehe Jooks.Kuna Helis oli ära ,olime stardis meie seltskonnast vaid Juulaga.Kui hommik veel oli jahedavõitu siis päeva arenedes läks aina palavamaks ja eesootav mudasuplus ei tundunud enam liig pelutav.Startisin rahulikult ja hoidsin hingamist korras ent ikkagi peale ujumist tõmbas astma õhuvoolu koomale.Takistused olid nagu ikka,mõned uued ja mõned vanad ning 10 km läks lõbusalt.Kui erakordselt suur osavõtjate arv veidi oli ka segav siis oli pealtvaatajaid samuti rohkem.Juula sai oma suurimatest "hirmudest",veetakistustest kenasti jagu ning oli samuti peagi finišis.Taaskord üks mõnus jooksuelamus. TULEMUSED ; FOTOD JM .
Et esimesed 10 km olime juba läbitud tekkis äkkmõte,et õhtul tuleks veel midagi korraldada.Ja nagu ennemgi olen täheldanud on õnn omada häid sõpru,kes ideedele kipuvad positiivselt reageerima.Nii oli u 23.45 õhtul 11 inimest startimas väikesele öömatkale,et tüdrukud Tšehhis ei arvaks,et ainult neid sunnitakse öösel jooksma.Marsruut oli läbi paari rannaküla,läbi metsa ja korraks kommipaus mererannal.Lõpuks pidime taas koju jõudma,grillima ja kuulama Karel Gott` ... kõike muud me tegime,selle viimasega aga no oli muud ka teha kui Tšehhi vist kuulsaimat lauljat kuulata.Matk oli mõnus,lapsed ja ka suured ääretult tublid ja veidi enne kella 2 olime 10 km läbinud ning lõkke ääres.Vapraimad olid seal kella 4-ni ... tüdrukutel Tšehhis jäi siis metsas olla veel üks tööpäev ehk 8 tundi ! Meie üritus vist õnnestus ja kerge eelplaan tekkis juba ka augustiks,kui Soomes toimub Rogaini MM.
 Rogaini EM-l siis ei õnnestunud tüdrukutel oma pronksi kaitsta,kuid asjal on väga palju plusskülgi. Esiteks oli kogu korralduslik pool,varustuse kaasa pakkimine,söögid-joogid jne nende endi korraldatud.Võistlusel hea rajaplaneering,võitlusvaim,mis pani nad liikuma 23+ tundi vaatamata mitte eriti heale (või siis tänu sellele) ilmaoludele ja loomulikult esmakordselt kõrgusjoontega "võideldes" hea orienteerumine,esmakordselt palju-palju tõusumeetreid jne.Nüüd jääb augustini aega teha veel ja veel trenni ning siis ... . ;) .Tulemus WY IV-koht, Naiste klassis väga tubli 11.koht ja kuigi Tšehhid teevad väga keeruliseks tulemuste analüüsimise siis üldiselt vist 95.koht 177 vk hulgas ?! Ja kui võrrelda tulemusi eelmisest aastast selle aasta omadega,siis kaotust oma klassi parematele oli protsentides kõvasti vähem.Sama kehtib ka mõnede teiste tuttavate võistkondade tulemustega kõrvutades.Ega siis midagi - "4 +" äkki ;) ! Tänud veel transpordi korralduse eest Seiklushundi Joosepile-Arvile ja Jaanusele,kes aitas võistkonna kulusid katta.Helise blogist isikliku kogemuse läbi : Tšehhi EM Helis .

No comments:

Meie võistkond :

My photo
Meie võistkonnas on Helis,Helena,Heleri,Juula,Heiki ja Taavi;Abiks on olnud Mari-Ann,Küllike,Siisi,Kadri,Carmen,Mihkel,Eelmistel aastatel ka Jaagup,Tõnu,Rasmus K,Mari,Marie,Elina,Aveli,Meelis,Oliver,Kaie,Kristi,Krissu,Tõnis,Tiit,Liina,Kaarel ja Heli. Põhilised "lõbustused" : Rogain,XDream,jooksmine,orienteerumine,sulgpall ja Helisel varasemalt ka iluuisutamine

HP-Sport team karikas - 2009,2012;2015 HELIS ; 2010,2011,2013 HEIKI

HP-Sport team karikas - 2009,2012;2015 HELIS ;   2010,2011,2013  HEIKI

Kontakt

  • heikipajuste at hot.ee 525 77 20
  • juulakene at hot.ee

Punktitabel 2015

  • Helis 6 p
  • Heleri 4 p
  • Heiki 4 p
  • Helena 2 p
  • Juula 2 p

Viimaseid matkasid:

  • 18.12.11 Advendireis Võrus
  • 14.07.11 Rongiga Tartu AHHAAs
  • 12.07.11 Ratastega Kolga-Kahala-Tsitre
  • 25.06.11 Kilplala-Väinjärv
  • 24.02.11 Stockholmis