Ajalugu

Wednesday, September 15, 2021

Profid ja amatöörid võistlustules

Täiesti mõnus lugu kui iga nädal võistelda tuleb. Nimelt saab siis kerge vaevaga
selgitada üht või teist altminekut. Meie puhul siis näiteks, et Rogaini EM läks kehvalt kuna säästsime end Tallinna maratoniks või,et katkestasin maratonil kuna eelmise nädala EM hea tulemus veel jalgades.
Okei, tuleb välja,et võin esimese variandi valida - ei hakanud ülemäära Otepääl panema säästes end järgmise nädala jooksudeks ja sellest oli suur kasu.
Laupäeval Heleri ja Helena 10 kilomeetri jooks. Täiesti uus rada alguse ja lõpuga Lauluväljakul. Polegi ammu sellisele massiüritusele saanud ammu ja päris hea tunne. Lapsed olid optimistlikud ja Heleri peale rogaini 80 kilomeetrit korduvalt trenniski käinud ehk ka füüsiliselt heas vormis.
Mõnus pärastlõunane jooks. Enam ei pea õnneks nendega kaasa jooksma ja saime rahulikult oodata vaheajapunkti. 3 kilomeetri peale tulid mõlemad õnnelike nägudega ning üsna pea said ka finišisse. Heleri parandas oma 2018 aasta aega 18:23 võrra!!! Kurja no tundub,et rogaini lasime ikka täiesti tirri. Reaalselt võttes muidugi on seda pikkust talle vahepeal kõvasti juurde tulnud ning mõttedki teistsugused. Aeg 53:01. Väga tubli!

Helena saabus finišisse samuti ilusa pika sammu ja kena naeratusega. Lõpus küll vaatas tükk aega seljataha, sest seal oli laval Traffic juba esinemas. Saigi ruttu joonest üle ja kontserti nautima. Väga tubli, parandus temaltki 9 ja pool minutit! No ja lava ette jätkus mõlemal neiul veel mürgeldamise jõudu.
Maratonile kirjas Juula,mina ja Henn. Igaühel omad sihid. Minul valutas rogainist parema kanna juurest. Kui esialgu arvasin,et uus toss on ära hõõrunud,siis ikka mingi muu põhjus kannavalul.
Eelnevalt arvasin,et tüütu on joosta kolm ringi,aga tegelikult on see visuaalne teadmine asupaigast ka väga hea. Ilm oli väga hea ja juba esimesel ringil mõistsin,et jakk on liiast. Kilomeetrid kulusid kiiresti, valu kannas saabus ka teise kanda ning teisel ringil lasin "teeninduses" ice poweriga kannad üle lasta.Kas see või lihtsalt arusaam,et ega ma ei jäta valu taandus.Pool joostud tundus kõik ülilahe. Muudkui tiksud oma päris heas tempos. Viimasel ringil 35 kilomeetril vaatasin kella ning mõistsin,et saan kenasti hakkama, aga tuleb napilt üle 4 tunni. Vot viis motivatsiooni ära, 38-l kilomeetril mõtlesin seepeale mõned jalgsisammud teha ... . No ja edasi oligi juba raske end taas sundida. Teadsin,et oma aja parandan ära niigi ja lohe minu sees sai minust jagu. 4:08:17,parandust ca 2 minutit. Hea,et end eelmisel nädalal kõvasti säästsime.
Juula andis pisut ära, aga 4:49 maraton läbitud.
Henn seal oma klassis, 3 ja poole meeste juures !
Helis samal ajal tegi oma esimesi profispordi lahinguid oma Saksamaa klubi (bsv_eggenstein_leopoldshafen) ridades. Suurepärane algus,oli oma klubile suureks abiks ja neljast mängust 4 võitu. Eks ole näha kuidas tulevikus läheb ning palju mängudele kutsutakse.



 

No comments:

Meie võistkond :

My photo
Meie võistkonnas on Helis,Helena,Heleri,Juula,Heiki ja Taavi;Abiks on olnud Mari-Ann,Küllike,Siisi,Kadri,Carmen,Mihkel,Eelmistel aastatel ka Jaagup,Tõnu,Rasmus K,Mari,Marie,Elina,Aveli,Meelis,Oliver,Kaie,Kristi,Krissu,Tõnis,Tiit,Liina,Kaarel ja Heli. Põhilised "lõbustused" : Rogain,XDream,jooksmine,orienteerumine,sulgpall ja Helisel varasemalt ka iluuisutamine

HP-Sport team karikas - 2009,2012;2015 HELIS ; 2010,2011,2013 HEIKI

HP-Sport team karikas - 2009,2012;2015 HELIS ;   2010,2011,2013  HEIKI

Kontakt

  • heikipajuste at hot.ee 525 77 20
  • juulakene at hot.ee

Punktitabel 2015

  • Helis 6 p
  • Heleri 4 p
  • Heiki 4 p
  • Helena 2 p
  • Juula 2 p

Viimaseid matkasid:

  • 18.12.11 Advendireis Võrus
  • 14.07.11 Rongiga Tartu AHHAAs
  • 12.07.11 Ratastega Kolga-Kahala-Tsitre
  • 25.06.11 Kilplala-Väinjärv
  • 24.02.11 Stockholmis