Ajalugu

Saturday, January 15, 2011

Paar medalit ja Poisipea !!!

Lumepalliturniir on swing ja lindy-hopi rahvusvaheline turniir,Helena osales seal Moduse tantsugrupiga. Emmega koos nad sinna läksid ja Mummi-Vanaisa tulid ka vaatama,mina Heleriga olin Helisele toeks Suleliste võistlusel.Helenal läks seal tants kenasti ja koju jõudeski oli vaja veel esineda ning tantsida.Põhjust rõõmustada oli ka loomulikult,sest kaelas oli kuldne esikoha medal!Väga tublid!Õnneks saan pisut kaasa elada tänu videole.
Helis võistles Tondiraba Suleliste III -etapil.Mängida oli 6 mängu ja tubli tüdruk sai kõigiga hakkama.Midagi kerget ei olnud,tüdrukud kõik enam-vähem võrdsed,aga Helis suutis siiski kõik pisut enda kasuks pöörata.4-s mängus Rõõda vastu kui mäng hakkas lõpule jõudma,seisult 19-17 Helisele jäi ta ühele vastase pallile hiljaks ning taganedes kukkus rängalt.Ja loomulikult tagumikule,mis uisutamises pidevalt kukkumisi peab taluma :).Valus oli,väga valus.Õnneks suutis ta pikale veninud mängu võita 24-22.Eelviimasel vastasel oli jalg haige ja "invaliiga mängu" võitis 21-10.Kiireid väljaasteid teha ta ei suutnud,aga viimases mängus oskas ta mängida piisavalt targalt ja tugevalt,et võitis ka selle.Nii et kaks kuldmedalit kahe tütre peale,väga tublid! Et päev täiuslik oleks suutsid kaks nooremat meid "üllatada" ühe kena poisipeaga :( !!! Ja me just mõtlesime,et meil on mõistlikud lapsed.Pole muidugi hullu võiks öelda,korrigeerisin "pisut" oma Fokinate käte- ja vaimutööd ja nüüd ootame mil soeng taastub :).Mummi kindlasti rõõmustab,et tukk silma ei kipu enam!
Eurosulgpalli täna ei jõudnudki vaatama,homme peaks minema küll vaatama,pääses ju Raul Must finaali Ville Langi vastu,tuleb kindlasti põnev mäng.Neljapäeval käisime vaatamas head võrkpalli kui Selver prantslasi tolmutas.Trennis seega me ei käinud,aga vahest tuleb ju end teooriaga kurssi viia :).
Teatri- ja Muusikamuuseumis olete viimati käinud? ... ei ole jah,no siis minge http://tmm.ee/ ja imetlege nende uut eksponaati - Lauluväljaku vasest mudelit.Isa kinkis oma kätetöö muuseumile enne jõule ja nüüd oleks endalgi aeg sinna üle aastate vaatama minna.

No comments:

Meie võistkond :

My photo
Meie võistkonnas on Helis,Helena,Heleri,Juula,Heiki ja Taavi;Abiks on olnud Mari-Ann,Küllike,Siisi,Kadri,Carmen,Mihkel,Eelmistel aastatel ka Jaagup,Tõnu,Rasmus K,Mari,Marie,Elina,Aveli,Meelis,Oliver,Kaie,Kristi,Krissu,Tõnis,Tiit,Liina,Kaarel ja Heli. Põhilised "lõbustused" : Rogain,XDream,jooksmine,orienteerumine,sulgpall ja Helisel varasemalt ka iluuisutamine

HP-Sport team karikas - 2009,2012;2015 HELIS ; 2010,2011,2013 HEIKI

HP-Sport team karikas - 2009,2012;2015 HELIS ;   2010,2011,2013  HEIKI

Kontakt

  • heikipajuste at hot.ee 525 77 20
  • juulakene at hot.ee

Punktitabel 2015

  • Helis 6 p
  • Heleri 4 p
  • Heiki 4 p
  • Helena 2 p
  • Juula 2 p

Viimaseid matkasid:

  • 18.12.11 Advendireis Võrus
  • 14.07.11 Rongiga Tartu AHHAAs
  • 12.07.11 Ratastega Kolga-Kahala-Tsitre
  • 25.06.11 Kilplala-Väinjärv
  • 24.02.11 Stockholmis