Ajalugu

Monday, January 10, 2011

9 päeva uut aastat

...ja mitte midagi pole kirjutada.Või siiski nagu pisut oleks?Siia mahub aastavahetus,2 erinevat raha kassas,2*külas käia,2*külalisi vastu võtta,trennid,Helisel balletikonkurss,sise-O Reaalkoolis,korra jõudsime Juulaga kinno,palju tööd ja täna üks kena uudis.
Aasta uus tuli nagu ikka,kui välja arvata väike erinevus rutiinist - sel aastal jätsime südaöise kojukiirustamise ära,aga vist oli pisut vale otsus,kahju on rannajoonel paistva tulevärgi ärajäämisest.Aga eks vahel tuleb rutiini murda.Loomulikult viisime lastega jänestele metsa porgandeid nagu igal aastal,loodan et nad leidsid need hoolimata paksust lumest ülesse (jälgi oli küll piisavalt).Enne esimest tööpäeva olin mures kas varutud 3,4 kilost müntidest ikka piisab kassas ja palju probleeme sellest tuleb.Esimene nädal on sujunud selles mõttes edukalt ja kõik on saanud oma eek-de vastu euromünte viperusteta.Balletikonkurss oli kena olnud,ise jõudsin sinna pisut teadlikult liiga hilja,aga Helis oli väga ilusti tantsinud.Kino oli "Turist" - ettearvatav lahendus,pisut kehv filmikvaliteet Solarises (või pean silmaarstile minema!?) ,aga saime mida otsisime:head näitlejad ja lihtne ning tore film.Eile "uputasin" oma auto majahoovis lumme ning täna olime autotud.Õnneks oli sise-O kodu lähedal,Reaalkoolis ja ülejäänud liikumistega oligi hea et ära jäid.Seevastu sain õhtul lund rookida ja kui Toomas sushidega lõpetas tuli tõmbas mu auto välja.Suured tänud!Reaalkooli kohta räägiti hirmujutte,see ei vastanud sel aastal küll õnneks tõele.Rada oli suhteliselt lihtne ja ajad jäid 6...8 minuti vahele.Erinevalt eelmisest (Pae kool) on siin korrustel vähemalt tõsised erinevused ja tajud paremini kus parasjagu asud.Mina nagu ikka jäin kusagile keskmise ja lõpuosa vahele.Helis sai N18-s pronksi ja pääses A-finaali 5-nda ajaga.Seal läks Kirke temast mööda,kuid tulemus 6.koht on päris kena.Ja õhtul siis uudis,et pean ammulubatud karika välja käima ... no oli ka aeg juba!Tublid Marie ja Peeter! Ja palju õnne kõiksugu vana- ja vana-vanaemadele ning -isadele!Ise olen seega nüüd vanaonu,päris tore! PS! hõbe- ja pronks on veel ootel!!!

No comments:

Meie võistkond :

My photo
Meie võistkonnas on Helis,Helena,Heleri,Juula,Heiki ja Taavi;Abiks on olnud Mari-Ann,Küllike,Siisi,Kadri,Carmen,Mihkel,Eelmistel aastatel ka Jaagup,Tõnu,Rasmus K,Mari,Marie,Elina,Aveli,Meelis,Oliver,Kaie,Kristi,Krissu,Tõnis,Tiit,Liina,Kaarel ja Heli. Põhilised "lõbustused" : Rogain,XDream,jooksmine,orienteerumine,sulgpall ja Helisel varasemalt ka iluuisutamine

HP-Sport team karikas - 2009,2012;2015 HELIS ; 2010,2011,2013 HEIKI

HP-Sport team karikas - 2009,2012;2015 HELIS ;   2010,2011,2013  HEIKI

Kontakt

  • heikipajuste at hot.ee 525 77 20
  • juulakene at hot.ee

Punktitabel 2015

  • Helis 6 p
  • Heleri 4 p
  • Heiki 4 p
  • Helena 2 p
  • Juula 2 p

Viimaseid matkasid:

  • 18.12.11 Advendireis Võrus
  • 14.07.11 Rongiga Tartu AHHAAs
  • 12.07.11 Ratastega Kolga-Kahala-Tsitre
  • 25.06.11 Kilplala-Väinjärv
  • 24.02.11 Stockholmis