Ajalugu

Monday, October 15, 2012

Üks Väga Kena Sügispäev

Järjekordne Sünnipäevajooks, järjekorras juba IV ,on nüüdseks toimunud ja loota on,et positiivsed emotsioonid valdavad mitte ainult korraldajaid,aga ka kõik osalejaid.Nagu näha on ka sellel aastal HP-Sport Team olnud "hea laps" ja pidupäevaks oli taevas säramas päike ning isegi tuul oli vaikseks keeratud.Kella 4-ks hakkas õuele saabuma aina enam rõõmsate nägudega Sõpru,kes olid valmis rajale minema ja tõestama,et suudavad selle läbida kiiremini kui kunagi varem. "Sekretäril" ehk Helisel läks päris kiireks kui lisaks stardiaegade korraldamisele tuli esmakordselt meie jooksul jagada kõigile rinnanumbrid. Igatahes 16.05 läks rajale esimene jooksja ehk siis Kaie ja mida aeg edasi aina tühjemaks väravaesine jäi.Oli neid,kes võtsid juba startides eesmärgiks läbida rada puhtalt rõõmu või koostegemise tunde pärast.Aga mida hilisemad startijad,seda tõsisemalt ka alustati.16.32 läks teele viimane,numbrimärgiga nr 1,Henn.Minul oli au minna rajale koos eelmise aasta teise koha ehk siis Rasmusega /U/.Näha oli,et ta oli saabunud oma parimas vormis (nii füüsilises kui riietuslikus mõttes).U poolel kilomeetril sain aru,et targem annab järele ja andsin tempos pisut alla.Oodata jäi vaid hetke ,millal Henn mu tagant tulles kinni püüab.See hetk saabus 3.-l kilomeetril ja mõnda aega olin siis rajal viimasena.Kuni jõudsin järgi tiimile Küllike-Taavi ja peagi ka Marie-Tiinale.Minu ees jooksvad Henn ja Rasmus ei põiganud ei joogipunkti ega võtnud ka söögipunktis ananassi - iga sekund oli arvel.Tagasipöördel möödusin Helenast /Z/ 
,kes jooksis üksi,aga sellele vaatamata kena tempoga.Kolmene grupp noormehi,kellest järgmisena möödusin /Mihkel/U/,Jaagup,Oliver/ olid juba pisut vallatumad ent jooksid nemadki.Ja siis hakkasin märkama,et Rasmus  vaikselt aina ligemale tuleb.Tundsin,et võin temast mööduda ja u 5-l kilomeetril sain ta ka kätte.Hetke veel pelgasin,et tuleb minuga kaasa,aga pigem mõjus see talle tujurikkuvalt ning sain üksi finiši poole joosta.Väga mõnus jooks oli ja kuigi arvasin oma kohaks 5..6-t suutis Rasmus mind vedada kolmandaks. Võitjas ei olnud kahtlust juba startides ja küsimus oli vaid,mis ajaga Henn jookseb.Väga tubli jooksu tegi taaskord Helis,saades ajaga 26,18 II-koha.Ootasime ära kõik,kes rajale saadetud said ja loomuliku osana jätkus võistlus Lastejooksuga.Rada oli nüüd pea poole pikem,aga eks nad ole ka suuremad.Katriin,Helena /Z/,Tõnis,Carmen,Helena/P/ ja Heleri olid need 6 last,kes uue raja Helise järel läbisid.Tublid!
Jooks ise oli arvult rekordiline - 27 osalejat, kui sportlik sõpruskond meil ikka on,suurepärane !  Rajarekord jäi Hennul löömata,see eest Helis tegi uue naisterekordi 26,18. Esimest korda tuli Sünnipäevajooksule jooksma 5 tublit jooksjat /Marie,Tiina,Mari-Ann,Helena /Z/ ja Mati/ ja oma parimat aega parandas lausa 9 jooksjat /Helena /P/,Sigrit,Kadri,Heli,Juula,Helis,Tõnis,Rasmus/N/,Kaarel/. Et me ikka oma tulemusi täpselt teaks oli meil taas abiks Mari,keda jõudumööda aitas Helis.Lisaks neile tahaks tänada kõiki,kes aitasid ettevalmistustes /Juula,Taavi,Rasmus jpt/ ,Peetrit,kes tagas tehnilise varustatuse,Isa kes nii stardis kui rajal filmimas oli, Hennu pere,kes tõi palju kingitusi ja kõiki kes üritust osalusega toetasid.Aitäh Teile !!! Nagu ikka toimus Pargis jätkupidu,diplomite ja tänutähtede jagamine,eriauhinnad ja paar väärikat karikat.Lisaks videokokkuvõte HP-Sport teami tegemistest,filmiprogramm /Mary Poppins/ ja lõpus laulsid meile nii Phil kui Amy.Viimased osalejad lahkusid peolt u kell 4 öösel ! Kena päev oli !
Tänutähti sai sel aastal 26 (!!!) sportlast,kes HP-Sport team` nime all võistlemas käinud.Kokku osalemisi 90 korda!
Oodatuima auhinna "Kuldse Ananassi" võitja ennustamisel oli ennustus õige ja ühene - võitja oli Tõnis,kes parandas oma aega pea 8 minutiga 44,45 (-7,59).Väga tubli oli ka Helena /P/ uus aeg 47,03 parandust - 4,55 ja suurelt osalt oli temagi rajal omapäi.Kolmas Rasmus /N/ -3,71. Peresisese jooksuvõistluse karika võttis Helis peale paariaastast pausi minult endale punktidega Heiki 15p / Helis 16p ! Ja HP-Sport teami "Aasta Tegija" karikas läks Juulale.Esmalt tänu paranenud rattatempole XDreamidel ,aga ka tublid aegade parandused jooksudel! Palju Õnne Võitjatele! Tulemused "Tulemuste" lehel.
Veelkord tänud kõigile,kes osalesid ja loodetavasti tulevad ka järgmistele HP-Sport teami üritustele ja sünnipäevadele!

No comments:

Meie võistkond :

My photo
Meie võistkonnas on Helis,Helena,Heleri,Juula,Heiki ja Taavi;Abiks on olnud Mari-Ann,Küllike,Siisi,Kadri,Carmen,Mihkel,Eelmistel aastatel ka Jaagup,Tõnu,Rasmus K,Mari,Marie,Elina,Aveli,Meelis,Oliver,Kaie,Kristi,Krissu,Tõnis,Tiit,Liina,Kaarel ja Heli. Põhilised "lõbustused" : Rogain,XDream,jooksmine,orienteerumine,sulgpall ja Helisel varasemalt ka iluuisutamine

HP-Sport team karikas - 2009,2012;2015 HELIS ; 2010,2011,2013 HEIKI

HP-Sport team karikas - 2009,2012;2015 HELIS ;   2010,2011,2013  HEIKI

Kontakt

  • heikipajuste at hot.ee 525 77 20
  • juulakene at hot.ee

Punktitabel 2015

  • Helis 6 p
  • Heleri 4 p
  • Heiki 4 p
  • Helena 2 p
  • Juula 2 p

Viimaseid matkasid:

  • 18.12.11 Advendireis Võrus
  • 14.07.11 Rongiga Tartu AHHAAs
  • 12.07.11 Ratastega Kolga-Kahala-Tsitre
  • 25.06.11 Kilplala-Väinjärv
  • 24.02.11 Stockholmis