Ajalugu

Saturday, October 6, 2018

Järjekordne, juba 10-s Sünnipäevajooks

Tõepoolest pisut naljakas mõelda,aga kunagisest uitmõttest on juba 10 toredat jooksu
toimunud.Laupäeval, 29.septembril polnud just parim aeg ja mitmed sõbrad jäid tulemata seetõttu, aga õige kuupäeva "pani pihta" meilt Libahunt. Tihe kalender, mis sinna ikka parata ja meie väiksemana pidime oma plaanid siis vastavalt seadma.
Taaskord oli ilmavanaga meil kokkulepe ja saime joosta mõnusalt sügisese ilmaga.Starti tuli 20 osalejat kellele siis uuendusi tutvustasime. Kui siiani oli meie jooks eriline,et startisime eraldi - rahulikumad enne ning kärmemad hiljem - siis nüüd lisandus sellele tingimus,et paarisnumbrid ühtpidi ringi,paaritud teistpidi.Kui ühine stardi-/finišisirge välja arvata ei ole reljeef teguriks ja sellega eelist ei teeni kumbapidi ringi joosta. Päris rõõmustav oli joosta mõnedest mööda,kes varem startisid ja samas tervitada vastujooksvaid jooksjaid. Väike parandus oleks veel vajalik,et ühes grupis jooksevad kindlasti vastassuundadesse,
sest mina sattusin Helisega samale ringile.Ja nii ta terve raja mu sabas kavalalt passiski.Finišisse jõudsin parasjagu,et näha veel mitmete saabumist ja rõõm oli tõdeda,et nii lahe seltskond ümbritseb meid.Oli neid,kes võtsid mõnuga ja neid kes mõnuga viimase välja pani.Eriline tänu veel Marile,kes kõik need aastad meid seal finišis ootab ja meie ajad kirja paneb. Ja seda Rasmus K. tehtud programmiga mis täpselt meie jooksu iseärasustele kohandatud.Super mugav elu! Siis soe tee,soojad muljed,lastejooks ning enne õhtust olengut vaba aeg pesule ja riietusele mõeldes.Õhtuhämaras kogunesime pargis,sõime suppi ja kaasatoodud head ja paremat. Suurel ekraanil fotokokkuvõte meie eelmisest hooajast ja väikesed tänusõnad. 


Tänada sai 30 inimest,kes hooajal HP-Sport teami erinevatel võistlustel esindanud -120 võistluskorda kokku.Jooksudiplomid, medalid 5-ndat korda jooksnud Helerile ja 10-ndat korda jooksnutele (Juula,Rasmus K,Taavi ja mina). Märgid rogaini tundide eest,kus Helis ületas 500 tundi ! Heleri ja Kadri 200 tundi, minul 400 ja mitmed 50 tunnised.
Meie jooksu tegelik peaauhind, Ananass parimale kes oma aega parandab sel aastal Helerile (parandust üle 2 minuti).Helis sai hea idee preemia meie jooksupükste teostuse eest. Hennu poolt meeldiv mõte,et rajarekordi omanik teeb uue meene järgmisele rekordiomanikule sai jätku ja Kaarel tõi uhke keraamilise kompassi.Kuna ta ise rekordit parandas jäi see uhke meene korraldaja valdusse ja uus rajarekord on nüüd 21:26 ! HP-Sport teami Aasta tegija karikad läksid sel aastal XT-rogainisarjas edukalt võistelnud Helena Z ja Tõnisele (HP-Sport team Ananassisõbrad).



Lisaks ootab üks Tänutäht üleandmist isikule,kes ka päriselt on noortele rogainijatele toeks olnud. Erinevalt ühest organisatsioonist,kes ilma igasuguse au- ja häbitundeta oma aastaaruandes kirjutab kuidas koordineerisid ja toetasid noori teel medalitele …. !
Igastahes jah, oli tore üritus taaskord ning ega aeg ei anna oodata, kohe paar nädalavahetust taas metsas koos oma toredate klubikaaslastega koguma uusi tähti uude hooaega!

No comments:

Meie võistkond :

My photo
Meie võistkonnas on Helis,Helena,Heleri,Juula,Heiki ja Taavi;Abiks on olnud Mari-Ann,Küllike,Siisi,Kadri,Carmen,Mihkel,Eelmistel aastatel ka Jaagup,Tõnu,Rasmus K,Mari,Marie,Elina,Aveli,Meelis,Oliver,Kaie,Kristi,Krissu,Tõnis,Tiit,Liina,Kaarel ja Heli. Põhilised "lõbustused" : Rogain,XDream,jooksmine,orienteerumine,sulgpall ja Helisel varasemalt ka iluuisutamine

HP-Sport team karikas - 2009,2012;2015 HELIS ; 2010,2011,2013 HEIKI

HP-Sport team karikas - 2009,2012;2015 HELIS ;   2010,2011,2013  HEIKI

Kontakt

  • heikipajuste at hot.ee 525 77 20
  • juulakene at hot.ee

Punktitabel 2015

  • Helis 6 p
  • Heleri 4 p
  • Heiki 4 p
  • Helena 2 p
  • Juula 2 p

Viimaseid matkasid:

  • 18.12.11 Advendireis Võrus
  • 14.07.11 Rongiga Tartu AHHAAs
  • 12.07.11 Ratastega Kolga-Kahala-Tsitre
  • 25.06.11 Kilplala-Väinjärv
  • 24.02.11 Stockholmis