Ajalugu

Thursday, October 11, 2018

Korralik "õppereis" Kurgjal TA OK XIX

Lemmikformaadiga, 8 tunnine rogain ,TAOK rogain on meile alati olnud see lemmikuid. Sel korral oli veidi teine plaan kui joosta nii kuis jaksab. Sest ega päris nagu ei jaksagi enam kui iga nädalalõpp on kuhugi tormatud.Ja õigustuseks, et vihmas ja külmas on paras aeg tegeleda hoopis õpingutega. Helis on ammu vihjanud,et tema sama vanalt kui Heleri praegu, vaatas pidevalt ka kaarti.Kuna XT 4- ja Libahundi 6-tunnised on "kähkukad" ja veidi lootnud head tulemust pereklassis,siis tõesti pole Heleril kaarti väga õnnestunud jälgida.Nüüd kui selgus,et kaart on täis suurepäraseid sihte ning kraave oleks paras tal endal juhiseid anda.
See õigustus, mis ilma puutus muidugi enam ei pädenud.2016.a Sõõru külm ja vihm tundub ikka veel vahest sees olema ja reedel suundusin poodi kindla otsusega,et korralikud tuule-vihmakad saab ostetud.Ja ennäe imet,ühes poeketis olid täiesti adekvaatsed jakid igale suurusele olemas.Isegi hind oli selline,et võib kogu kambale osta ja no kiiduväärt tegu oli.Kogu tööpäev metsas ei pidanud külma kannatama.
Kaart oli jagatud kaheks osaks,lahutamas ühe ülepääsuga Pärnu jõgi./U 30 aastat tagasi kui tegeles veel selline äge asi nagu Tallinna Matkamaja sai seal veematkakoolis käidud ning kevadel Pärnu jõel matkatud,siis sai Kurgja vesiveski tammist kanuuga alla sõidetud.Hiljem veel 2006.a. öineXDream võistluse vägevad meenutused/. Ülemine osa tõotas küll linnulennuliselt vist tasuvamat,aga lõunaosas hea sihivõrk ning meie plaanidega
paremini sobiv maastik. Seega esmalt itta ning kaarega lõunast tagasi keskele.Väga head ringi välja ei mõelnud ja jalutamisega pidi mõned punktid välja jätma.Muidugi nüüd kodus ja teades,et meil tegelikult oli piisavalt aega oleksime pidanud veidi ahnemad olema.Seal ei tundunud see sugugi mitte nii.Algas lihtsalt 21 - 38 - 51 - 42 - 59. Heleri rõõmuks sattusime aeg-ajalt kokku tiimiga kus oli tore koer kes meiega kampa lõi.Tempoga olime rahul,sest 1,5 tunniga oli meil 19 punkti koos.Teel tuiskas vastu Sääsehirm, rõõm kohtuda selliste tiimidega kel häid alati motiveerivaid sõnu
jätkub.61 - 49 ületasime Saarjõe mööda ülilibedat puud ja võtsin suuna 50 suunas. Vähemalt arvasin sedasi, paraku vedasin meid kõvasti ida suunas enne kui aru sain ja otse lõunasse pöörasin teed tabama. Hiljem tark olla on nii mõnus - miks me 35 välistasime on üks selliseid kohti kus selliseid ideid genereerida näiteks. Ju oli mul siis Plaan, mingi kindlasti suurem ja parem plaan mida ellu viia … paraku. No mis ikka.Edasi olid sihid,mida Heleri sai ilusti ise jälgida ning polnud asi üldse nii hull kui kartsin.Võtsime ka nööri vahelt ära,sest tundus,et neiul oli jõudu jooksmiseks/kõndimiseks küll ja veel. Ühel hetkel oli meie aeg ja ring otsa saamas.Aega ju veel oli,aga midagi mõistlikku selle ajaga teha meil enam polnud.Korraks põikasime üle jõe 20-sse,kuid 44 puhul lõin põnnama.Statistiliselt üks kehvake rogain meilt,aga rõõmsad olime ikka ja järgmine kord rajale järgmiste ülesannetega.
Tulemuseks 72 punkti, Pere klassis 14.koht. HP-Sport team Inferno /Kadri,Tõnis/ 75 p, HP-Sport team Vesilinnud /Krissu,Liina/ 48 p.
Samal ajal tegi Helis hea sulgpalli Tallinnas.Tallink Cupil mängis meeste vastu meistriliigas ning tuli neli võitu,kaotus finaalis ehk II-koht !

No comments:

Meie võistkond :

My photo
Meie võistkonnas on Helis,Helena,Heleri,Juula,Heiki ja Taavi;Abiks on olnud Mari-Ann,Küllike,Siisi,Kadri,Carmen,Mihkel,Eelmistel aastatel ka Jaagup,Tõnu,Rasmus K,Mari,Marie,Elina,Aveli,Meelis,Oliver,Kaie,Kristi,Krissu,Tõnis,Tiit,Liina,Kaarel ja Heli. Põhilised "lõbustused" : Rogain,XDream,jooksmine,orienteerumine,sulgpall ja Helisel varasemalt ka iluuisutamine

HP-Sport team karikas - 2009,2012;2015 HELIS ; 2010,2011,2013 HEIKI

HP-Sport team karikas - 2009,2012;2015 HELIS ;   2010,2011,2013  HEIKI

Kontakt

  • heikipajuste at hot.ee 525 77 20
  • juulakene at hot.ee

Punktitabel 2015

  • Helis 6 p
  • Heleri 4 p
  • Heiki 4 p
  • Helena 2 p
  • Juula 2 p

Viimaseid matkasid:

  • 18.12.11 Advendireis Võrus
  • 14.07.11 Rongiga Tartu AHHAAs
  • 12.07.11 Ratastega Kolga-Kahala-Tsitre
  • 25.06.11 Kilplala-Väinjärv
  • 24.02.11 Stockholmis