Ajalugu

Friday, April 30, 2010

Jüriööd,Kaera-Jaani ja Harku valla sulgpalli

Teguderohke nädal on jätkumas.Kui lubasin peagi XDreami kokkuvõtte kirjutada siis see peab ootama,v.a see teadmine,et me tõusime tulemustes 10 kohta ehk saavutasime 75.koha (170-st!). Segavõistkondadest lausa 13.koha !!! ... aga sellest siis kunagi hiljem.
Kolmapäev.Harkujärve koolis korraldati sellelgi kevadel tore üritus,Jüriööjooks.Helis on peagi sealt koolist lahkumas ja seega viimane võimalus osaleda.(Õpetaja) Küllike oli sel aastal otsustanud muuta vana traditsiooni - teatejooks asendus maastikumänguga.Iga osaleja sai oma etapi,jooksma KP-sse,saama seal õpetajalt ülesande,selle lahendama ja saama selle eest puzzle tüki.Meie võistkonda kuulus lapsi 1-st 6-nda klassini,sh Helis ja lapsevanematest mina.Esimene vahetus saadeti teele ja kui teistel saabusid aina lapsed puzzledega siis meie ootasime,ootasime,o..... .Arvasime,et koht on meil siis teada.Aga lõpuks saabusid meiegi noormehed ja vaikselt läks meil seis paremaks.Kui mina ja Jan (?!) teele asusime olime juba päris heale kohale tõusnud.Meil läks kõik ladusalt,arvasime loomad ja nende jäljed ära ning viimane puzzle tükk oli käes.Tormasime finišisse ja oh rõõmu - olime võitjad! Järgnes juba teada tuntud jooks.Tüdrukutest sai Helis võidu,siis tulid Kadi,Gloria jt.Isade heitlus,mis mitu aastat on kujutanud endast Markko Koppa ja minu duelli võis alata.Esimese ringi lõpetasime koos,kuid tempo olime ajanud liig kiireks ning teisel ringil pidin tal minna laskma.Tahapoole jäid veel mõned tublid issid,kes arvasid et need jänesed olid liig kiired.Huvitav kui meid enam lastevanematena seal ei ole,kes siis seal võitlemas on? Või julgevad siis teised issid äkki rajale tulla?Emade jooksu saadi pika punnimise peale 3 emmet kokku ja jooks oli päris tasavägine.Lõpumeetritel tegi Juula aga hämmastava spurdi ja võitis jooksu.Seega osalesime Helisega teatekulla võitmises,Helis ja Juula said "kullad" ja mina vaid "hõbeda". Lahe üritus oli!
Neljapäev,rahvusvaheline tantsupäev - Harku vallas Talendijahi konkurss.Eelmisel aastal sai Helis seal hüpitsakavaga toreda võidu.Soovis ka sel aastal osaleda ja harjutas sulgpalli reketiga toredat kava.Kahjuks on käsi tal pikka aega valu teinud ja aina samale käele uisutamises kukkunud ning viimasel hetkel ta loobus.See-eest esitasid nad sõbrannaga võimlemiskava ja tulemuseks auhind - parima lavalise koostöö eest.Võitis noormees,kes suutis tagurpidi rääkida.Lapsed osalesid ka suures Kaerajaani tantsimises sealsamas ning Helisel ja Helerile meeldis see väga.Koolis oli ka Helena tantsinud.
Reede,Harku valla meistrivõistlused sulgpallis.Helis oli taas platsis ja sõltumata intriigidest,mida seal punuti saavutas järjekordse võidu.Kolmandat korda tuli ta Harku valla meistriks sulgpallis - tubli!
Nii et pikk nädal on olnud ja ega ta veel lõppenud ei ole.Eks paistab mis uudiseid toovad laupäev ja pühapäev. Seniks võib vaadata fotosid Saku XDreamist http://nagi.ee/photos/hp-sportteam/sets/262063/ samad fotod montaaži ja volbeatiga http://toru.ee/view/f0a6600e686c

No comments:

Meie võistkond :

My photo
Meie võistkonnas on Helis,Helena,Heleri,Juula,Heiki ja Taavi;Abiks on olnud Mari-Ann,Küllike,Siisi,Kadri,Carmen,Mihkel,Eelmistel aastatel ka Jaagup,Tõnu,Rasmus K,Mari,Marie,Elina,Aveli,Meelis,Oliver,Kaie,Kristi,Krissu,Tõnis,Tiit,Liina,Kaarel ja Heli. Põhilised "lõbustused" : Rogain,XDream,jooksmine,orienteerumine,sulgpall ja Helisel varasemalt ka iluuisutamine

HP-Sport team karikas - 2009,2012;2015 HELIS ; 2010,2011,2013 HEIKI

HP-Sport team karikas - 2009,2012;2015 HELIS ;   2010,2011,2013  HEIKI

Kontakt

  • heikipajuste at hot.ee 525 77 20
  • juulakene at hot.ee

Punktitabel 2015

  • Helis 6 p
  • Heleri 4 p
  • Heiki 4 p
  • Helena 2 p
  • Juula 2 p

Viimaseid matkasid:

  • 18.12.11 Advendireis Võrus
  • 14.07.11 Rongiga Tartu AHHAAs
  • 12.07.11 Ratastega Kolga-Kahala-Tsitre
  • 25.06.11 Kilplala-Väinjärv
  • 24.02.11 Stockholmis