Ajalugu

Tuesday, June 29, 2010

Vudila ja Kaiu järv

Pikk nädalavahetus oli piisavalt pikk,et lisaks tuledele,päikesele ja loomulikult niitmisele minna pisut rändama.Plaan oli Jõgevamaale mängumaale Vudila.Aastal 2005 käisime kanuuga Kaiavere järvel ning siis oli tegu,et järvele ligi pääseda,see-pärast oli üllatav et siia selline mängumaa on tekkinud.Lapsed ei olnud kuulnud ei reklaame ega teadnud meie sõidu tegelikke eesmärke.Kanuu oli auto katusel ja teadsid minekut mõnele järvele.Kui Elistvere loo-mapargist tuima näoga mööda sõitsime oli Helise näos näha hämmingut ... tuleme nii kaugele,kuid siia ei lähegi. Kui aga Kaiaveres metsatuka tagant batuudid välja ilmusid oli mul kahju,et kaamera ei olnud käepärast.Sellist asja ei osanud lapsed unistadagi. Hoolimata skeptilisest lähenemisest võis tõdeda,et Vudila oli lahe - batuudid, hüppe- ja ronimisvõimalused,vesipall,vesirattad,ATV-d väikestele ja suurtele, grossing jne.5 tundi ilusa ilmaga oli väga vahva.Piknikuplatsil tegi Juula hea lõunasöögi ja hiljem sai jätsi ja kohviga punkti panna.Helise ja Helena lemmikud olid kindlalt grossing ja ATV-d.Heleril oli tegemist samuti küllaga.Lahe!
No ja kuna tõesti olime Elistvere lähedal vahe-tasime esmalt valikus olnud Kuremaa järve Kaiu järve vastu (tegelikult on seal küll 3 järve - Kaiu-,Jõemõisa- ja Papijärv).Esimene RMK plats (Jõemõisa) oli liialt rahvarohke ja järgmine,Tammeluha plats oli ka looduslikult kenam siis sinna ka telgi panime.Õhtul tegime kanuuga järvel väikese ringi vaadates päikeseloojangut Tammeluha taha ja peatselt tõusis taevasse täiskuu.Tagasi rannal oli juba päris hämar,kuid piisav et mängida tüdrukutega pisike jalgpall ja joosta väike õhtujooks.Sääski oli küll kohutavalt,aga ei sest midagi.PS palju ilusaid mustikaid oli ja Juula korjas hetkega päris palju neid. Hommikul tegime kanuuga suurema ringi.Eriti ilus oli Tammeluha kanalit mööda sõita Jõemõisa järvele ning sillani kus voolas Kääpa jõgi.Toreda päeva lõpetasime Elistvere loomapargis - eriti asjalikud olid ilvesed,väikesed metsanotsud,kährikubeebi ja loomulikult oravad :) .Lõunasöök piknikuplatsil kohe kitsede juures ja õhtuks tagasi Leesile.Oleks nagu pikk puhkus olnud!

No comments:

Meie võistkond :

My photo
Meie võistkonnas on Helis,Helena,Heleri,Juula,Heiki ja Taavi;Abiks on olnud Mari-Ann,Küllike,Siisi,Kadri,Carmen,Mihkel,Eelmistel aastatel ka Jaagup,Tõnu,Rasmus K,Mari,Marie,Elina,Aveli,Meelis,Oliver,Kaie,Kristi,Krissu,Tõnis,Tiit,Liina,Kaarel ja Heli. Põhilised "lõbustused" : Rogain,XDream,jooksmine,orienteerumine,sulgpall ja Helisel varasemalt ka iluuisutamine

HP-Sport team karikas - 2009,2012;2015 HELIS ; 2010,2011,2013 HEIKI

HP-Sport team karikas - 2009,2012;2015 HELIS ;   2010,2011,2013  HEIKI

Kontakt

  • heikipajuste at hot.ee 525 77 20
  • juulakene at hot.ee

Punktitabel 2015

  • Helis 6 p
  • Heleri 4 p
  • Heiki 4 p
  • Helena 2 p
  • Juula 2 p

Viimaseid matkasid:

  • 18.12.11 Advendireis Võrus
  • 14.07.11 Rongiga Tartu AHHAAs
  • 12.07.11 Ratastega Kolga-Kahala-Tsitre
  • 25.06.11 Kilplala-Väinjärv
  • 24.02.11 Stockholmis