Ajalugu

Sunday, November 13, 2011

Neli emotsiooni / reede-laupäev

Reede I /tööpäev kiirelt lõpuni viidud kiirustasin Heleri lasteaeda Isadepäevale.Tagantjärele mõeldes tuleb tunnistada et kõik oli juba kutsel õigesti kirjas,aga kes siis pikalt lugema kipub.Nimelt sai saabudes selgeks,et Pidu ei toimu,hoopis mängitakse igaüks oma lapsega !? Eks ole kindasti selliseidki isasid kes peavad seda nö. korraldatult tegema,aga kipun lootma et saan sellega ka muidu hakkama.Muidugi on tore veeta tunnike tingimustes kus mu laps oma päevi veedab,kuid ... .Ja miks pidu ei ole - sest kõigil ei ole isasid.Tean,Helena rühmas kunagi mõistsin seda vabandust,sest asi oli traagiline,aga kui lihtsalt inimestel puudub vastutustunne siis olen mina süüdi milles ? ... see "korrektsus" jm võrdõiguslikkuse voliniku kraam ei vii kuhugile !


Reede II / suuresti oodatud suur mäng,mida valmistusime sõprade-sugulastega vaatama et õhtule hea emotsiooniga vastu minna.Kulus ohtralt "spordijooki" ja tunne oli hea kuni sai selgeks,mis toimub.Või siis ei saanud selgeks.Inetu ja häbi ja hämmeldus,kas maailma 4.-s kohtunik (!?) ei piirdu ühe enda eksimusega,vaid viib riburada pidi neid aina edasi!? Oleks selline vile olnud Eesti poolt oleks mul samuti piinlik olnud ja kui kohtunik rikub sedasi mängu siis Vassiljevi vabanduse asemel oleks pidanud kuulma Keane`vabandust,aga hoopiski ei : http://www.soccernet.ee/keane-mul-ei-ole-eestlastest-kahju .Selline väljendus kinnitab mu arvamust,et kõik oli selge enne mängu.Kes või kuidas oli otsustanud ja andnud korralduse - fifa/uefa/kes iganes,aga iirlastele kästi "heastada" MM`i eel tehtud ülekohus prantslaste poolt.See on hale! Vassiljevi vabandus näitab vaid meie meeste kõrget intelligentsi,nad mängisid hästi nii 11,10 kui lõpuks ka 9-kesi! Ja hirmu,et ka kordusmäng "ära teha" lahendus oli ju "super" - eemale jäävad Stepanov,Piiroja kui ka Pareiko,no mida siis veel iirlastele kinkida! Asi lõhnas kohe nii halvasti,et Eurosport näitas väravaid nii Tšehhi kui ka Horvaatia mängust,aga Eesti mängust näidati vaid alekoqi välist fännide melu,mängusituatsioone ei suutnud nad näidata - ilmselge :( . ... hmm,tundub et olen kuri ja õelutsen,aga ei ...

Reede III / ... ei-ei elus on ka palju ilusat! Seadsime suuna RockCafesse ja juba uksel tervitades "elagu Ungari!" sai see ovatsioonide osaliseks :). Järgnes aga see,mida oodata võis - ca 2 tundi ehedat ja vapustavalt head kontserti! Kosmikud tegid päeva (öö) ilusaks! Tuli nii uut kui Vana ,ehedat showd ja üllatavaid laule (Kino repertuaarist)! Uued pärlid /üks võimalus kuuest;öö ei lase magada/ segamini vanadega /traagika;reklaamtahvli taga ... ; oksad alla ...jpt/,valgust,muljeid,hinge -lihtsalt suurepärane! Kiidan,kiidan,kiidan!




Laupäev IV / Isadepäeva spordipäev spordihallis! Midagi ilusat ja toredat taaskord.Kui magama saime öösel ca 3 paiku siis spordihallis olime perega 12 paiku valmis millekski huvitavaks ja etteruttavalt peab ütlema et ootused õigustasid end.Eesti suured sportlased on suured igas mõttes ja üritust,mis toetas Pelgulinna sünnitusmaja http://www.synnitusmaja.ee/spordipaev/est/index.html olid tulnud läbi viima Tammert,Iisrael,Pahapill ja Valter Espe.Õigemini siis õpetama huvilisi erinevatel spordialadel.Meie pere suundus kohe Miku juurde,kes õpetas kaugushüpet.Soojendus,treening,venitused - kõik nagu olema peab.Helis tegi kenasid hüppeid ja eks tunnustavad sõnad ühelt oma iidolilt ole suurepärane mälestus.Muidugi pani ta ka tähele kui Mikk mainis,et noorena tuleb teha võimalikult mitut ja erinevat spordiala.Õnneks saab Helis aru,et kergejõustikuga vähemalt hetkel ei ole tal aega ... :).Heleri ja Helena nautisid loomulikult samuti hüppamist,aga ülejäänud päev kulus neil Pipi mängude seltsis.Kettaheide ja kuulitõuge olid neile veidi karmid.Pipi ja ta mängud olid aga põnevad ja lapsed nautisid kuni mina Helisega harjutasin ketast,kuuli ja sprinti.Valter näitas mis olulisemat sprindis ja kuidas õiget kehahoiakut säilitada.Lühike jooks aja peale ja kui Helis läbis 15m lisati mulle 5m ning ajad erinesid Helise kasuks.Märt õpetas ketast heitma - tantsusamme,pöördeid ja ketas lendu! Päris lahe oli.Aleksander õpetas kuuli õigesti tõukama,seda oleks hädasti vaja olnud enne Orissaare XDreami,aga kes teab äkki kunagi taas! Algul sai pisut toetatud sünnitusmaja ja igale lapsele üks pallike selle eest saadud,enne lõppu toimus palliralli - kõik pallid valati rajale ning Al-der ja Mikk panid nad liikvele - võitis üks meie pallidest ehk siis aastaks tuleb meie posti National Geographic,väga tore.Veel saime nänni,sest olime ühed lapserikkamate hulgast ja suur ühispilt kõigi osalejatega.Meie väike Sarvikukene soovis veel joosta paar ringi ja nii tegimegi temaga ühe ringi,samal ajal tuli ülejäänud perega rääkima Laine Randjärv(Jänes),kes viis seda toredat päeva läbi. Nii et elamusi servast serva,õnneks jäi rõhk positiivsele ja hmm veel on nädalavahetust pisut ees ! :)

2 comments:

Anonymous said...

Laupäeval käisite siis maastikuluurel enne võistlust?

Tõnu

HP Sport-team said...

... keskendudes eriti just kettaheite- ja kaugushüppesektorile :) aga kasu näed ei olnud ikka

Meie võistkond :

My photo
Meie võistkonnas on Helis,Helena,Heleri,Juula,Heiki ja Taavi;Abiks on olnud Mari-Ann,Küllike,Siisi,Kadri,Carmen,Mihkel,Eelmistel aastatel ka Jaagup,Tõnu,Rasmus K,Mari,Marie,Elina,Aveli,Meelis,Oliver,Kaie,Kristi,Krissu,Tõnis,Tiit,Liina,Kaarel ja Heli. Põhilised "lõbustused" : Rogain,XDream,jooksmine,orienteerumine,sulgpall ja Helisel varasemalt ka iluuisutamine

HP-Sport team karikas - 2009,2012;2015 HELIS ; 2010,2011,2013 HEIKI

HP-Sport team karikas - 2009,2012;2015 HELIS ;   2010,2011,2013  HEIKI

Kontakt

  • heikipajuste at hot.ee 525 77 20
  • juulakene at hot.ee

Punktitabel 2015

  • Helis 6 p
  • Heleri 4 p
  • Heiki 4 p
  • Helena 2 p
  • Juula 2 p

Viimaseid matkasid:

  • 18.12.11 Advendireis Võrus
  • 14.07.11 Rongiga Tartu AHHAAs
  • 12.07.11 Ratastega Kolga-Kahala-Tsitre
  • 25.06.11 Kilplala-Väinjärv
  • 24.02.11 Stockholmis