Ajalugu

Monday, November 9, 2020

Jänesekari Elvas,Linnarogain jpm

Elvas sai sel aastal läbi XT-rogainisari laheda BINGO-kostüümipeoga.Kuna metsa oli soovitus minna loomakostüümis sai meie suht suure loomakarja riietamiseks abi lasteaias töötavast õest/tädist. Saime endale suurepärased kostüümid ning kui hargivahede ja pikkuste järgi saime igaüks endale vastava oli tulemus päris vahva. Mina ja Helis olime jänesed ning kuigi ametlikku statistikat ei ole tundus,et kuulusime enamuse hulka.Juula põhjapõder,Heleri oli ahv ning õnneks sai Helena dalmaatslaseks. Õnneks selles mõttes,et päeva jooksul juhtusime just meie kohtuma ta liigikaaslasega.


Väga vahva oli,et stardis oli lausa 5 loomakarja,kes esindasid meie HP-Sport teami.Helis,Heleri,Juula ning Helena,Henn Pere-klassis; DD klassis Kristina,Margit ja Liina,Elis.Mina Helenaga olime Vaba-klassis. 

Rajaplaneeringus läksin lihtsamat teed.Vaatasin mis plaani tegi Helis ja kui neil oli vaja 123 punkti,meil 120 siis üldine kava klappis nendega.Esmalt jooksime suunaga lõunasse > 40>71>51.Et igasse päeva ka pisut lisarõõmu tekitada otsustasime Helenaga nähes tuttavaid rogainijaid teha väikese vallatuse.Õnnestus! Aga suures rõõmutuhinas tegime apsu,mis kogu võistluse "kihva keeras".Kaldusime punkti 33 metsarajale ja kuigi meil polnud seda punkti plaanis võtsime ta igaksjuhuks ära.Tagasi 80>60 ... no kurja - BONGO !!! 6 punkti jäi tulemata,õnneks võistlus varases seisus ja suurt ringi ka ei tekitanud.


22, no hästi - lisaülesanne ja kostüümikontroll.Ülesandeks juhtida distantsilt pimestatud kaasvõistlejat läbima kahte punkti.Helena oli väga tubli ja sooritus tehtud.Kostüümid,vaielda polnud midagi,loomad mis loomad - 6 punkti.30>50>70>83>77>20 lisaülesanne.Sel korral lihtne ehk puhtalt õnnemäng.Helena õngitses meile ridva otsast 3 punkti.Teel punkti 66 nägime vastu jooksmas tõelist dalmaatslast.Ja kuigi perenainegi mainis,et võib koos pilti teha tegin vaid jooksult pildi Helenast ja koerast.Oh küll kahetsesin kuni punkti ära võtsime.Õnneks tulime tagasi 78 KP suunas ning päris dalmaatslane oli perenaisega tee ääres peatumas.Nüüd tegime korraliku foto kahest ilusast dalmaatslasest, nii armas foto tuli! 


Kuna pooled ja enam punktid olid koos pidasime pausi ja lugesime taaskord kõik teenitu üle.Kõik tundus klappivat ja jäime lootma,et kui viimase lisaülesande punktid teada saame teeme lõpliku kokkuvõtte.Viimases punktis pidime kaugust hindama, tundus 125 meetrit ja saime 5 punkti! Fine! Viimane peenhäälestus ja numbrid klappisid.Võtame 43>84>52>45 ning meie punktid on täis.Helena oli super tubli ja jooksime viimase etapi kenasti.Ja siis finiš! Oh kurja 120 punkti asemel 123 ehk lõhki! Kus see nüüd tulla sai,jooksime ju ilusti kaardile tõmmatud joone järgi ja arvestasime ilusti .... jaaaaa,see neetud 33KP,mille kõigi oma arvestuste käigus välja jätsin. Nujah, oli tore päev vähemalt!

Helis,Heleri,Juula Pere klassis taaskord see õnnetu IV-koht! Aga tublid olid.Kõik TULEMUSED 

Hooaeg sai meeldiva lõpu peo,tordi ja üllatustega.Toredasti peeti meeles taaskord ka meie peret, seekord siis peapael emale ;).Pidime peolt lahkuma varakult,et hommikul linnas valmis olla.


Hommikul Ema-Isa-Laps sulgpalliturniir. Helis-Heleri mitu toredat mängu ja võitu,kuid otsustavas kaotus ehk A-liiga II-koht. Mina Heleriga tegin samuti mõned head võidud ja mõned head mitte nii võidukad.Väga tore turniir,kus rõõm alati osaleda.


Linnarogain, Tondi Audentese juurest stardiga.Mina rajal taas Heleriga. Kaardid käes,pool tundi aega plaanida ja kontrollaeg 2 tundi.Nii ilus kaart,suured numbrid ja puha.Isegi prillita võib
näha,mis kirjas on.Plaanisime ca 15 kilomeetrit ja ei raatsinud servadesse võtmata väga midagi jätta algselt.Kuigi mõõtkava oli piisavalt väike oleks pidanud nii kirde- kui kagunurga ikka välja jätma. Aga kui juba nii tuttavaid tänavaid joosta,siis loodad,et ju jõuab.Ei jõudnud kõikjale,see eest sai nähtud nii mõndagi uut ja 16,37 kilomeetriga teenisime 107 punkti.Piisas 8-ks kohaks sel korral ehk ikka suht tabeli tipus.Ise rahul,sest tempo oli kogu aeg hea ning päris lõbus oli.TULEMUSED

 Isadepäeva pidamise alguseks käisime vaatamas Helise GP meistriliiga finaalivõitu.Puhas võit teist korda järjest!

No comments:

Meie võistkond :

My photo
Meie võistkonnas on Helis,Helena,Heleri,Juula,Heiki ja Taavi;Abiks on olnud Mari-Ann,Küllike,Siisi,Kadri,Carmen,Mihkel,Eelmistel aastatel ka Jaagup,Tõnu,Rasmus K,Mari,Marie,Elina,Aveli,Meelis,Oliver,Kaie,Kristi,Krissu,Tõnis,Tiit,Liina,Kaarel ja Heli. Põhilised "lõbustused" : Rogain,XDream,jooksmine,orienteerumine,sulgpall ja Helisel varasemalt ka iluuisutamine

HP-Sport team karikas - 2009,2012;2015 HELIS ; 2010,2011,2013 HEIKI

HP-Sport team karikas - 2009,2012;2015 HELIS ;   2010,2011,2013  HEIKI

Kontakt

  • heikipajuste at hot.ee 525 77 20
  • juulakene at hot.ee

Punktitabel 2015

  • Helis 6 p
  • Heleri 4 p
  • Heiki 4 p
  • Helena 2 p
  • Juula 2 p

Viimaseid matkasid:

  • 18.12.11 Advendireis Võrus
  • 14.07.11 Rongiga Tartu AHHAAs
  • 12.07.11 Ratastega Kolga-Kahala-Tsitre
  • 25.06.11 Kilplala-Väinjärv
  • 24.02.11 Stockholmis