Ajalugu

Sunday, September 6, 2009

Kummardus Kuningale

... ehk selle aastane võitja selgus Jaansoni 2-silla jooksul.Ja see ei ole kahjuks mina,vaid loomulikult Helis.Tänase jooksuga muutus seis 6/2-ks ning matemaatiliselt pole mul teda võimalik enam võita.Aga algusest peale.
Eile peale XDreami lõppu jäin meie võistkonda ainsana esindama XDreami lõpupeole,millega pandi kinni selle aastane hooaeg.Ehkki koondtabelid pole veel ilmunud on selge,et oma tulemusega oleme väga rahul-koht peaks olema esimese poole sees.Segavõistkondadest lausa esikolmandikus!Hommikuks olin Pärnus,kus pere juba ootamas ja kell 10 startisid Helena ja Heleri lastejooksudel.Ilm oli n.ö. paduvihmane ja oli tore vaadata kuis Helena tuli ca 300m ringilt finiši poole särk läbimärg,nina vesine aga näol lai naeratus.Sama kehtis ka Heleri kohta.Et ilm ei paistnud paranevat jõudsime väiksemad viia vanaema hoole alla koju kus nad rõõmsalt mõned tunnid veetsid. Enne meie starti jooksule sai Helis suurepärase uudise-ajakirjas Jooksja ilmus tema kirjutis teemal :"Minu esimene võistlus".Ta oli võitnud selle konkursi ning saab ka väikese preemia sel puhul.Tore!See meeldiv uudis oli kindlasti positiivne laeng pikale jooksule.Vihma valas ikka korralikult ja juba 2-l km ei olnud ühtegi kuiva kohta.Hämmastav seejuures,et tempo ei olnud sugugi väiksem.Pigem hoopis mida enam sadas,seda kiiremini km-d kadusid.Jõudsin Helisele vaatekaugusele 3-l km-l,kuid sealt edasi püsis me vahe ca 300m ja pisut kasvas 7-l.Tagasipöördele järgnev ehk vasakkallas oli kui XDreami parimad palad.Tee oli libe ja porine,tuisati läbi pori ja suurte loikude,ülevalt valas aga vett aina juurde.Lahe!Eriti meeldejääv oligi veerohkus nii maas kui õhus,kuid samas päris palju lõbusaid ning ergutavaid pealtvaatajaid.Lõpp saabus tõenäoliselt alla 40 minuti,kuid täpselt ei tea veel.Hämmastav tempo sellistes ilmaoludes meie jaoks! Väga tublid olime aga kõik.Esmalt oli finišis Helis,varsti mina ja päris kiiresti oli kohal ka Juula.Kahjuks siis sai toredus läbi.Taaskord ei toiminud ajavõtt ja tõenäoline pjedestaal Helisel jäi juba teistkordselt ära.Ei mingit Jaansoni käepigistust ega kauneid fotosid.Pakiga saadetav medal pole ikka päris seesama ju! Aga õnneks suutis Helis oma hea tuju säilitada ning õhtu lõpetasime lõdvestusega Keila ujulas.

No comments:

Meie võistkond :

My photo
Meie võistkonnas on Helis,Helena,Heleri,Juula,Heiki ja Taavi;Abiks on olnud Mari-Ann,Küllike,Siisi,Kadri,Carmen,Mihkel,Eelmistel aastatel ka Jaagup,Tõnu,Rasmus K,Mari,Marie,Elina,Aveli,Meelis,Oliver,Kaie,Kristi,Krissu,Tõnis,Tiit,Liina,Kaarel ja Heli. Põhilised "lõbustused" : Rogain,XDream,jooksmine,orienteerumine,sulgpall ja Helisel varasemalt ka iluuisutamine

HP-Sport team karikas - 2009,2012;2015 HELIS ; 2010,2011,2013 HEIKI

HP-Sport team karikas - 2009,2012;2015 HELIS ;   2010,2011,2013  HEIKI

Kontakt

  • heikipajuste at hot.ee 525 77 20
  • juulakene at hot.ee

Punktitabel 2015

  • Helis 6 p
  • Heleri 4 p
  • Heiki 4 p
  • Helena 2 p
  • Juula 2 p

Viimaseid matkasid:

  • 18.12.11 Advendireis Võrus
  • 14.07.11 Rongiga Tartu AHHAAs
  • 12.07.11 Ratastega Kolga-Kahala-Tsitre
  • 25.06.11 Kilplala-Väinjärv
  • 24.02.11 Stockholmis