Ajalugu

Sunday, January 24, 2010

Pikk nädal täis Euroopa uisutamist ei jäta ometi meie ülejäänud elu seisma.Kuigi teatud laiskus- või tarkusehetkedel jätsin regimata Winter Dreamile on pisut kahju ehkki sel aastal oli kindel plaan seal osaleda.Nii juhtub kui miskit on nii kindel.Kui aga hommikul õue minna ja seal on ootamas miinuskraadid 15 ja rohkem siis on hea meel et laiskus võitu sai.Jääb loota,et teine talvine mõte,ehk mõte läbida mõni uisusõit ca 30 km ei lähe luhta.Seoses sellega olen nüüd paaril korral uisutamist "meenutanud".Ka Helena on paaril korral käinud.Kui paar aastat tagasi sai uisutatud päris tihti ja ta juba uisutas iseseisvalt pisut,siis nüüd on julgusest puudu ning harjutab uuesti abivahendiga.Korra tulid ka Juula ja Heleri uisutama ja nagu näha on tahtmist suurele õele järgi jõuda külaga.
Juula võttis sel aastal käsile oma ujumisoskuse ja läks täiendama oma oskusi ujumiskursustele.Tubli ! Eks oma osa ole ka XDreamidel.Ei taha ju alatiseks jääda hirmu tundma veetakistuste ees.Või mis veel hullem:ei võetagi kampa kui võistlusele minek :).
Mina osalesin täna siseorienteerumisel TTÜ Spordihallis.Eelmisest korrast oli valus mälestus kui liigne tormamine kõik untsu keeras.Nüüd võtsin eriti rahulikult,liigagi.Esimesse KP-sse jõudsin sellise hilinemisega et lausa häbi hakkab.Ka enne finiši märget peatusin ja mõtlesin kas kõik on ikka korras.Oli küll,tulemus oma klassis 8-s /22-st/.Ja kui tavaliselt on teine jooks pisut parem olnud siis sel korral oli raskem.Tegelikult jooksin nagu hästi,aga teised olid kuidagi veel paremad ?! Siiski 15. koht.Ja üldiselt olen rahul,kokkuvõttes oma klassis koht 10.-s.Meestest koht 23.-s /60-st !/ kaotus võitjale 5,15.Oma klassi võitjale oli kaotus üldajas 3,15 ;pole paha!Igatahes oli võistlus lahe ning kahju,et Helis ei osalenud.
Ja Helis ei osalenud loomulikult selle pärast,et tema kodu aadress on hetkel Saku Suurhall.Tundub et juba jaanuaris on tema aasta parim sündmus toimumas.Kui ta hommikul 8-st 23-ni õhtul uisutamist vaatamas oma vabast tahtest on siis pole selles suurt kahtlust.Tänu heale õnnele ja oma tublidusele on ta nüüd näinud pea tervet võistlust:trennides,autogramme jahtides,pealtvaatajana ning lilleneiuna.Ja suure töö krooniks oli täna kõne uisuliidu esindajalt,kes palus ta lilleneiuks ka homsele lõpugaalale.Võimas! Samas võib öelda,et ega see nädal pole kuigi kerge olnud,aga sellist võimalust juhtub elus liiga harva et mitte rõõmu tunda.

No comments:

Meie võistkond :

My photo
Meie võistkonnas on Helis,Helena,Heleri,Juula,Heiki ja Taavi;Abiks on olnud Mari-Ann,Küllike,Siisi,Kadri,Carmen,Mihkel,Eelmistel aastatel ka Jaagup,Tõnu,Rasmus K,Mari,Marie,Elina,Aveli,Meelis,Oliver,Kaie,Kristi,Krissu,Tõnis,Tiit,Liina,Kaarel ja Heli. Põhilised "lõbustused" : Rogain,XDream,jooksmine,orienteerumine,sulgpall ja Helisel varasemalt ka iluuisutamine

HP-Sport team karikas - 2009,2012;2015 HELIS ; 2010,2011,2013 HEIKI

HP-Sport team karikas - 2009,2012;2015 HELIS ;   2010,2011,2013  HEIKI

Kontakt

  • heikipajuste at hot.ee 525 77 20
  • juulakene at hot.ee

Punktitabel 2015

  • Helis 6 p
  • Heleri 4 p
  • Heiki 4 p
  • Helena 2 p
  • Juula 2 p

Viimaseid matkasid:

  • 18.12.11 Advendireis Võrus
  • 14.07.11 Rongiga Tartu AHHAAs
  • 12.07.11 Ratastega Kolga-Kahala-Tsitre
  • 25.06.11 Kilplala-Väinjärv
  • 24.02.11 Stockholmis